Konsertkalender 2017


Klicka på konsertnamnen nedan för att komma direkt till bokningen

 

Datum

Evenemang

Bokningsbar

 

24 aug

Jan Lundgren, Viktoria Tolstoy & Filip Jers

Ja

26 aug

Christer Sjögren

Ja

27 aug

Tuxedo Jazzband med Rolf Carvenius

Ja


Boka konsertbiljetter

 

Här nedan visas våra bokningsbara konserter. När du hittar något som du vill uppleva live, klicka på Boka-knappen för aktuell konsert så kan du boka plats och även mat om så önskas för en totalupplevelse. För att kunna boka våra konserter via hemsidan på ett säkert sätt så måste din webläsare vara inställd så att cookies kan användas! Läs mer via menyn "Om cookies"!

 

Observera att vi tyvärr inte kan återlösa redan betalda biljetter!

 

Observera innan bokning!
För att i möjligaste mån undvika att det viktiga bekräftelsemailet efter en bokning av konsertbiljetter tolkas som spam och av den anledningen stoppas eller hamnar i fel mapp i ditt mailprogram, så rekommenderar vi att du lägger in vår mailadress info@jazzensmuseum.com i ditt mailprograms adresslista! Speciellt viktigt om du har en gmail- eller hotmail-adress!

 

Torsdag 2017-08-24

Beskrivning:
Visst måste vi ha fina jazzkonserter på Jazzen's och för att ni jazzälskare ska få riktigt hög kvalitet har vi plockat några av våra egna favoriter. Jan Lundgren, en av Sveriges främsta pianister, fick tidigt glädjen att ackompanjera Viktoria Tolstoy som nykläckt jazzsångerska för snart 25 år sedan. Den här kvällen tar de med sig den fantastiske Filip Jers som förärats titeln Världsmästare i munspel. Hans smäktande spel får oss att minnas den nyligen bortgångne virtuosen Toots Thielemans. Välkomna till en skön kväll med delar av Sveriges jazz-elit.
Tid:
19:30
Pris:
395 kr
Övrigt:


Lördag 2017-08-26

Beskrivning:
Christer Sjögren kommer till Jazzens Museum tillsammans med ärorika Stefan Andersson Big Band. Den här kvällen är det fråga om Sinatra-material, där Christer själv fått välja ut och framföra sina absoluta favoriter ur Frank Sinatras breda repertoar. Detta tillsammans med Stefan Andersson Big Band, som hanterar de klassiska musikarrangemangen från Nelson Riddle och andra arrangörer med sedvanlig respekt och musikalisk kvalitet. Det blir klassiker som ”Lady Is A Tramp”, ”My Kind Of Town”, ”New York New York”och
”That´s Life” utöver det Sinatras fantastiska tolkningar av Charlie Chaplins ”Smile” och George Harrissons ”Something”. Alla låtar framförda av Christer – ansedd som en av Sveriges bästa röster genom tiderna. Välkomna till en riktig storbandskväll!
Tid:
19:30
Pris:
450 kr
Övrigt:


Söndag 2017-08-27

Beskrivning:
Eftermiddagskonsert med smokinglirarna som har varit på denna scen sedan Jazzens Museum startades av Rolf Carvenius. Publiken verkar älska denna söndagseftermiddag som avslutar säsongen varje år. Tradjazz som roar och svänger. Kom hit och njut, skratta och må gott.

OBS! Konserten börjar kl. 15 och slutar ca kl. 17.
Tid:
15:00
Pris:
340 kr
Övrigt:


Copyright © 2014 Jazzens Museum - Powered by C²MS