VIKTIGT MEDDELANDE: Ni som är på väg till oss – undvik åka via Eskilstuna då Kvicksundsbron är stängd för renovering veckorna 28, 29, 30 och 31. Den ska alltså öppnas andra veckan i augusti. Välj E18 istället. Välkomna!

 

Konsertkalender 2017


Klicka på konsertnamnen nedan för att komma direkt till bokningen

 

Datum

Evenemang

Bokningsbar

 

25 juli

Lisa Nilsson

Slutsåld

27 juli

Svante Thuresson med hemlig gäst

Ja

28 juli

Fatboy

Ja

29 juli

Magnus Carlson

Slutsåld

30 juli

Magnus Carlson

Slutsåld

03 aug

Eric Gadd

Ja

04 aug

The Boppers ”40 years”

Ja

05 aug

Norman vs Wells STAND UP – SIT DOWN

Ja

11 aug

The Refreshments

Ja

17 aug

Doug Seegers

Ja

18 aug

Flinck & Hylander & Rickfors

Ja

24 aug

Jan Lundgren, Viktoria Tolstoy & Filip Jers

Ja

26 aug

Christer Sjögren

Ja

27 aug

Tuxedo Jazzband med Rolf Carvenius

Ja


Kundinloggning


Om du avser att boka biljetter för ett sällskap så anger du bara hur många biljetter (personer) du vill ha. Bokar du däremot för andra personers räkning, inkl. dig själv, så är det viktigt att du gör på samma sätt, alltså bokar så många platser som behövs och sedan går in tillsammans till konserten. Vi kontrollerar nämligen att det är rätt person, enligt biljetten, som släpps in och hur många ytterligare som ska släppas in på samma biljett.


Glömt lösenordet?

Fyll i din mailadress igen här nedan och klicka på knappen "Begär info".
så skickar vi dina inloggningsuppgifter via mail till dig!

Logga in


Epost-adress:  


Lösenord:  


Om du inte är registrerad som online-kund på Jazzens Museums hemsida, ange enbart din epost-adress, lämna lösenordsfältet tomt och knappa sedan in dina uppgifter i det formulär som visas efter det att du klickat på "Loggain-knappen" nedan.

Dina uppgifter kontrolleras mot vårt kundregister för att säkerställa att du inte redan finns registrerad som kund hos oss. Om så är fallet ska den inloggningen användas, eller så ska den tas bort.

De nya uppgifterna som du knappat in sparas temporärt och ett bekräftelsemail skickas till den angivna mailadressen. I det mailet finns en länk som du åste klicka på för att godkänna din registrering och då sparas dina uppgifter permanent och kan användas för att logga in på vår bokningssida.

 
Copyright © 2014 Jazzens Museum - Powered by C²MS