Tack för i år

 

Tack för i år alla entusiastiska besökare och fantastiska artister. Vi arbetar ju ständigt för att tillfredsställa så många som möjligt men vi har insett att det är omöjligt att göra alla nöjda. Vissa har t ex saknat vår à la carte meny med bordsservering medan många har tackat oss för att vi gjorde en enklare tacobuffé i år så de kunde unna sig att gå på flera konserter. När det gäller våra konserter är vårt fokus kvalitet oavsett musikgenre. Tror vi vågar stoltsera med att det är få sommarkonsertarenor i Sverige som har vår bredd musikaliskt. Det är ständigt ett pussel att försöka få ihop ett program som kan locka en publik med varierande musiksmak.
 
Ett särskilt varmt tack till vår oersättliga personal som i ur och skur håller humöret uppe och försöker få servicen fungera smidigt och dessutom med ett leende – ni är guld värda! Vi hoppas att verksamheten ska få fortsätta att utvecklas och att vi ses igen under tältet när sommaren 2018 blommar som mest ...
 
På återseende hoppas vi – Martin & Marianne
 


Kundinloggning


Om du avser att boka biljetter för ett sällskap så anger du bara hur många biljetter (personer) du vill ha. Bokar du däremot för andra personers räkning, inkl. dig själv, så är det viktigt att du gör på samma sätt, alltså bokar så många platser som behövs och sedan går in tillsammans till konserten. Vi kontrollerar nämligen att det är rätt person, enligt biljetten, som släpps in och hur många ytterligare som ska släppas in på samma biljett.


Glömt lösenordet?

Fyll i din mailadress igen här nedan och klicka på knappen "Begär info".
så skickar vi dina inloggningsuppgifter via mail till dig!

Logga in


Epost-adress:  


Lösenord:  


Om du inte är registrerad som online-kund på Jazzens Museums hemsida, ange enbart din epost-adress, lämna lösenordsfältet tomt och knappa sedan in dina uppgifter i det formulär som visas efter det att du klickat på "Loggain-knappen" nedan.

Dina uppgifter kontrolleras mot vårt kundregister för att säkerställa att du inte redan finns registrerad som kund hos oss. Om så är fallet ska den inloggningen användas, eller så ska den tas bort.

De nya uppgifterna som du knappat in sparas temporärt och ett bekräftelsemail skickas till den angivna mailadressen. I det mailet finns en länk som du åste klicka på för att godkänna din registrering och då sparas dina uppgifter permanent och kan användas för att logga in på vår bokningssida.

 
Copyright © 2014 Jazzens Museum - Powered by C²MS